Vélemények

 

 Nagy Ferenc

Már 4-éve használom a mosquito magnetet, teljesen elégedett vagyok vele.Most is csak a hozzávalók megrendelésere látogattam el erre az oldalra.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nagy Ferenc Balaton. Faragó Attila

Magyarországon még nem lehetett kapni ezt a gépet, lányom Amerikából küldött csomagban, egy Liberty Plusz típusút.Az alábbi magyarországi honosítási problémákban, mint a gázcsatlakozás átalakítása, palack és tisztítópatronok biztosítása, a Szúnyog Vadász Kft. segített nekem!
Azóta is örülünk a készülék nyújtotta kényelemnek, és több ismerősömnek, barátomnak dicsekedtem el ezzel, illetve ajánlottam a gép megvásárlását!
Faragó Attila
Győr Friss Róbert, Horány

Megőrültünk a szúnyogoktól, mint mindenki más. A gép bejött, nagyon. Érdemes volt befektetni!!! Egyetlen gondom van: a budakalászi Totálgáz "telepen" tesznek a palackra és a vevőre is. Hová menjek gázpalackért???
Üdv. fr. Tó panzió Tisza tó

2005-ben vásároltunk egy Mosquito Magnet Liberty típusú gépet a Tisza tó melletti panziónkba. A szúnyog populáció lecsökkent, a vendégszám növekedett. Számunkra ez óriási siker! Bátorfy Péterné Szentendre

Szentendrén lakunk és a Duna közelségéből adódóan rengeteg a szúnyog, melytől nem csak én és barátaim szenvedtünk, hanem lovaink is. Vásároltunk egy Liberty típusú gépet. Azóta mi és kedvenceink is nyugalomban élünk a szúnyogoktól. Pawtucket Country Club Pawtucket, Rhode Island

99 hektáros klubunk a Seven Mile folyó mellett fekszik. Múlt évben vásároltunk két Mosquito Pro készüléket a külső teraszra és környékére. Fantasztikusan működnek. Vendégeink késő estig élvezhetik a terasz és a külső udvar biztosította kellemes légkört. Teljesen meglepett, hogy a két gép a fürdőmedence területét is teljesen lefedte. Csak jót hallottam azon vendégeimtől, akik küszködtek a csípős szúnyogokkal. Sokuk már meg is vásárolta a saját otthoni használatra a Mosquito Magnet-et. Funzi Keys Resort, Kenya

11 darab Mosquito Magnet gépünk van. Napi 24 órát működnek majdnem egész évben és elmondhatom, hogy az egész szigeten nincs szúnyog. A szomszédos területekről mindig érkeznek újabb szúnyogok, de a Mosquito Magnet nagyon sikeresen működik. Valójában már több ügyfelünk, vendégünk vásárolt ilyen gépet.

Funzi Keys Resort, Kenya Rick & Elizabeth Young Angus, Ontario

1998-ban úgy döntöttünk feleségemmel, hogy eladjuk torontói lakásunkat és vidékre költözünk. A feleségem két ló boldog tulajdonosa és olyan helyet kerestünk, ahol nagy terület is van. Végül megtaláltuk a megfelelő helyet, mely egy 9 hektáros területen helyezkedett el. A ház körül van egy 5 hektáros cédrus ültetvény. Nagyon boldogok voltunk az új otthonunkban, mígnem a szúnyogok elkezdtek támadni.
Négy éve éltünk az új helyen és minden évben ugyanaz: szúnyogok ezrei. Minden évben ugyanazt a módszert vetettük be, de hatástalan volt, mert a szúnyogok csak jöttek és jöttek. Minden évben kisebb vagyont költöttem a szúnyog spraykre, szúnyogriasztókra.
A sprayk és rovarölők nem csak a szúnyogok környezetét, hanem a mi környezetünket is szennyezték. A másik probléma, hogy hatásuk csak rövid ideig tartott. Szóval valami hatásosabbat kellett keresnünk.
Az igazság, hogy sem mi, sem az állatok nem tudtak huzamosabb ideig kint tartózkodni, annyira agresszívan támadtak a szúnyogok.
2001 tavaszán azt mondtam a feleségemnek, hogy meg fogom találni a módját, hogy a szúnyogoktól visszahódítsuk a tulajdonunkat. Ez háború volt, mert belefáradtam, hogy rabként éljek a saját házamban. Keresgélni kezdtem az interneten, hogy megtaláljam a megoldást és ekkor találkoztam a Mosquito Magnet-tel először. Megnéztem a képeket a gépről és elolvastam az összes hozzátartozó információt hogyan pusztítja el a nőstény szúnyogokat. Nagyszerűen hangzott, hogy spray és kemikália nélkül csak a propángáz segítségével csalja csapdába a szúnyogokat.
Működési elve egyszerűnek és logikusnak tűnt, tehát felkészültem a gép megvásárlására. Mikor hazavittem és összeszereltük még nem tudtuk mit várhatunk pontosan. Azt mondtam a feleségemnek, hogy tegye össze a két kezét és reménykedjen, hogy ez működni fog. Már az első 24 óra eltelte után ellenőriztük, hogy működik-e? Kinéztünk az ablakon és láttunk egy hatalmas szúnyogfelhőt a gép körül. Fantasztikus volt. Mindketten tudtuk túl szép, hogy igaz legyen.
Az elkövetkező néhány hétben 48 óránként cseréltem a hálót, a Mosquito Magnet ugyanis ezreket fogott meg naponta. A nyár közepén a hálócsere egyre ritkábban történt meg és a szúnyogpopuláció érezhetően kisebb lett, tehát a gép működött. Az eredmények fantasztikusak voltak. Egyre több időt töltöttünk a szabadlevegőn.
Ami a környékünkön történt, az köszönhető a Mosquito Magnet-nek! Nekünk ez sokkal többet ér, mint a befektetett pénz. A mi helyzetünkön ez rengeteget segített.
A feleségem, a háziállataink és én is köszönetet mondunk ezért a nagyszerű termékért.

Köszönettel:
Rick & Elizabeth Young
Angus, Ontario

ugrás az oldal tetejére

Copyright 2014 Szúnyogvadász
Mobil böngésző kompatibilis weboldal készítés: Buildweb Kft.