Bányászok a kertünkben

Bár alapvetően a vakond hasznos állatnak minősül a növényeket dézsmáló kártevők elfogyasztása végett, mégis furatai és túrásai miatt gyakran zavaróvá válik jelenléte. Az esztétikai problémákon túl a növények gyökereinek tönkretételével nagyobb károkat is okozhat az állat.

A vakond távoltartásához sok lehetőség közül választhatunk, ám nem mindegyik hatékony és az idő sem mindig nekünk kedvez. Így, ha gyors és megfelelő megoldást szeretnénk, válasszuk a vakond csapdát. A vakondok megölését törvény tiltja, így különböző mérgeket és ehhez hasonló eszközöket ne használjunk!

A vakond csapda alkalmazása távol tartja a hívatlan állatokat kertünktől. Gyors, precíz és állatkímélő módszer lehet még az árammal való távoltartás is, bár ez veszélyt jelenthet más állatokra és kisgyermekekre is. Így inkább a leghatásosabb megoldást, a vakond csapdát válasszuk.

Ha Ön is vakond problémával küzd, tekintse meg honlapunk termékeit, és rendelje meg vakond csapdánkat! Amennyiben szakmai segítségre van szüksége, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, készséggel állnak rendelkezésére!

 

 

Vakond csapda

Eredmény: 1 - 1 / 1
vakond-csapda-2

Vakond csapda 2

4,500 Ft

Megnézem

ugrás az oldal tetejére

Copyright 2014 Szúnyogvadász
Mobil böngésző kompatibilis weboldal készítés: Buildweb Kft.