Miért érdemes a szúnyog csapdát választani?

A szúnyogok és egyéb vérszívó rovarok kellemetlen jelenlétét mindenki ismeri, és belátása szerint igyekszik védekezni a fájdalmas és irritáló csípések ellen, hiszen napjainkban nem csupán zavaró tényezőként vannak jelen a mindennapok során, de akár komoly betegségek és az allergia kiváltó okai is lehetnek.

Vásároljon szúnyog csapdát weboldalunkon keresztül!

A védekezési és riasztási módszerek manapság igen széles palettán mozognak, azonban ezek sokszor mégis hatástalannak és elavultnak bizonyulnak, ezért szükség van egy innovatív és megbízható megoldásra. A szúnyog csapda modern korunk igényeinek megfelelően kifejlesztett védelmi lehetőség, amely a szúnyogok által vonzónak talált emberi reakciókat imitálva fejti ki hatását és vonzza magához az ártalmas rovarokat. A szúnyog csapda egyszeri és rövidtávon megtérülő befektetés a tulajdonosok számára, amely gazdaságosan működtethető és környezetkímélő lehetőség, továbbá az emberi szervezetre és a környezeti élővilágra ártalmatlan, ez által kiváló választás magánszemélyek számára és egyéb körülmények között egyaránt.

Válasszon Ön is korszerű, innovatív és hatásos szúnyogriasztó módszert és többé nem jelentenek kellemetlen problémát a vérszívók! Tekintse meg cégünk modern szúnyogirtó termékeit és válasszon igényeinek megfelelően, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Válassza ki a megvásárolni kívánt terméket és rendelje meg online!

 

A szúnyogok ellehetetlenítik a szabadtéri programokat saját kertjében?

A megoldás a szúnyogirtó gép! Miért is érdemes megszabadulnunk a szúnyogoktól?

A szúnyogcsípés nem csak kellemetlen viszketést okoz, veszélyes is lehet. Napjainkban sajnos egyre jobban elterjednek Európában is az Afrikából érkezett, különböző betegségeket terjesztő szúnyogok.

Leggyakoribb fertőzés a malária, de az utóbbi években már nálunk is feltűnt az agyvelőgyulladás és a nyugat-nílusi láz. Már régebb óta jelen van hazánkban is a sárgaláz. Ezek a betegségek általában magas lázzal, súlyos fejfájással, hányingerrel, zavartsággal járnak. Ugyan szerencsére ritkán, de előfordul, hogy a szúnyogcsípés anaflaxiát, azaz súlyos allergiás reakciót okoz, amely azonnal orvosi ellátást igényel.

Azonban mindez a sok kellemetlenség megelőzhető.  Szúnyogirtó gépeink vegyszermentesen működnek, teljesen környezetbarát, veszélytelen módon veszik fel a harcot a szúnyogokkal.

Válassza Ön is szúnyogirtó gépeinket, valamint kérdéseivel keressen fel minket bátran, kérje szakértő munkatársaink tanácsát!

 

Házi praktika viszketés ellen

A melegebb idő beköszöntével egyre több szúnyog bukkan fel, a megfelelő védekezés hiányában pedig egyre több szúnyogcsípést szerezhetünk. Mindenki tudja, mi a következménye a kellemetlen csípéseknek: A kínzó viszketés napokon át tarthat, és nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy senki sem tudja, mivel csillapíthatná az érzést. A megoldás igen egyszerű! Néhány pontban leírjuk, hogyan szüntetheti meg a viszketést:

 • Egyáltalán ne vakarja.
 • Készítsen pasztát hideg vízből és szódabikarbónából, (olyan sűrűnek kell lennie, hogy ne folyjon le a csípésről).
 • Alaposan kenje be a csípést (jó vastagon alkalmazza a pasztát).
 • Hagyja, hogy teljesen megszáradjon (a repedések megjelenése jelzi).
 • Langyos vízzel mossa le, majd törölje szárazra.

Ezáltal a viszketés enyhül, sok esetben pedig teljesen meg is szűnik. Ha szükségét érezzük, alkalmazhatjuk többször is ezt a házi praktikát, de két használat között várjunk 10-15 percet.

A legjobb megoldás azonban minden esetben a megelőzés! Szúnyogcsapdáink és szúnyogirtó berendezéseink azért készültek, hogy Ön és családja garantáltan védve legyen a vérszívóktól!

A részletekért tájékozódjon weboldalunkon, kérdés esetén pedig keressen bennünket bizalommal!

 

A szúnyogcsípésről

Nyári estéinket sajnos időről-időre megszakítja a jól ismert, halk döngicsélés, az apró szúrások, majd az elkerülhetetlen viszketés. A szúnyogcsípés igen bosszantó tud lenni, nem is beszélve a betegségekről, melyeket egy-egy szúnyog magában hordozhat.                          

A csípés tüneteit mindenki jól ismeri: puha, eleinte halvány duzzanat, mely később bepirosodik, és szüntelenül viszket. Ha valaki érzékeny a szúnyogcsípésre, ez a duzzanat sokkal nagyobbra nőhet, sőt, vannak, akik allergiásak is lehet rájuk. Utóbbi a torok duzzanatát, csalánkiütést, vagy nehéz légzést okozhat, tehát igen veszélyes. Néhány igen súlyos betegség is megjelenhet hazánkban, mint például a malária, sárgaláz, nyugat-nílusi vírus és dengue-láz.

Mindezt megelőzheti korszerű szúnyogirtó gépeinkkel!

Amennyiben szeretné elkerülni, hogy a szúnyogok további kellemetlenséget okozzanak Önnek és családjának, a legjobb választás, ha végleg kiiktatja őket környezetéből! Nálunk a legjobb helyen jár, hiszen cégünk minőségi szúnyogirtó berendezéseket forgalmaz, melyekhez most Ön is egyszerűen és kedvező áron hozzájuthat! Keressen minket bizalommal szúnyogirtó gépeinkkel kapcsolatos kérdéseivel!

 

Jó tudni: A szúnyogallergia tünetei

Az allergiás megbetegedések egyre gyakrabban fordulnak elő napjainkban, ez alól a szúnyogcsípés sem kivétel. A szabadon töltött pillanatokat különösen megszenvedhetik azok, akik kiemelten érzékenyek a szúnyogcsípésre, vagy allergiásak azokra.

A viszkető csípésekért a nőstény szúnyogok felelősek, életben maradásukhoz és szaporodásukhoz elengedhetetlen, hogy melegvérű élőlények vérét fogyasszák.

Hogy hogyan történik a szúnyogcsípés, és mi váltja ki az allergiát?

A szúnyog a szájszervét a bőrbe mélyeszti, majd véralvadásgátló anyagot fecskendez a bőrbe, melyre a szervezet már eleve allergiás reakcióval válaszol. Nem mindegy azonban, hogy ez a reakció milyen mértékű. A szúnyogcsípés-allergia tünetei:

 • Vörös, viszkető folt
 • Kiterjedt duzzanat a csípés körül
 • Napokon át változatlanul duzzadt és vörös nyom

Biztosan Ön is szeretné elkerülni, hogy gyermekei (a kicsik különösen érzékenyek a csípésekre), szerettei napokon át szenvedjenek az apró kis vérszívók miatt. Kiváló szúnyogcsapdáink garantáltan távol tartják a szúnyogokat, biztosítva így a nyugodt nyári estéket. Keressen bennünket még ma, és rendeljen szúnyogcsapáink közül!

 

Vajon Ön is vonzza a szúnyogokat?

Napjainkban a különböző kutatásoknak és a fejlett technológiának köszönhetően fény derült a titokra, hogy miért szeretnek a szúnyogok egyeseket jobban, mint másokat.

Hiába is érezzük azt, hogy a szúnyogok kiemelt figyelmet fordítanak ránk, ez általában csak minden tizedik emberre igaz. Mivel a nőstény szúnyogoknak szükségük van vérre a peterakáshoz, mindent megtesznek azért, hogy arányaikhoz mérve igen sok vérhez jussanak.

Kik lehetnek vonzóbbak a szúnyogok számára?

Nagyon fontos bőrünk állapota, azaz hogy azokat a kémiai anyagokat, melyek igazán figyelemfelkeltőek a vérszívóknak, milyen koncentrátumban tartalmazza hámrétegünk. Ilyen például a szteroid és a koleszterin, emellett pedig a különböző savak is, melyeket szervezetünk állít elő. Sajnos a szúnyogok már 50 méterről megérzik ezeket a számukra vonzó illatokat, ráadásul a szén-dioxid kibocsájtásunk és testhőmérsékletünk csak tetézi a bajt.

Ha Ön is unja a kínzó szúnyogok támadását az év legkellemesebb időszakában, bátran ruházzon be egy szúnyogcsapdára, melyek abszolút környezetbarát módon, a fent említett tulajdonságokat imitálva végeznek a vérszívókkal. Keressen bennünket még ma és rendeljen szúnyogirtó gépeink közül!

 

Mit érdemes tudni a szúnyogok támadásáról?

Ön is érezte már, hogy a szúnyogok imádják megcsípni, a vérét szívni? Egy felmérés szerint az emberek 20 %-át sokkal jobban előnyben részesítik a szúnyogok, mint másokat. Ez mitől alakulhat ki, és hogyan tehet ellene?

 • A szúnyogokat egyes tudósok szerint az emberi test egyéni kémiai összetétele befolyásolja.
 • A frissen mosott test kevésbé vonzza a rovarokat.
 • Az áldott állapotban lévő nőket sokkal többször csípik meg a szúnyogok, hiszen terhesség esetén megnő a testhőmérséklet és izzadékonyabbá válnak.
 • Azt hinnénk, hogy éjszaka, nyugalmi állapotban támadnak a legtöbbször, ám ez nem így van, ugyanis aktív sportolás közben a sokat, és nagy mennyiségben izzadókat részesítik előnyben.
 • Kedveli a sötét színeket is, ezért tanácsos világos ruházatot hordani.
 • Egy másik felmérés szerint a vérszívók a nullás vércsoportú embereket jobban kedvelik, illetve teliholdkor, főleg a kora hajnali időben szeretnek a leginkább garázdálkodni.

Tény, hogy a szúnyogok rendkívül megkeseríthetik a nyári hónapokat, ezért érdemes védekezni ellenük, melyre a legjobb megoldást a korszerű szúnyog csapdák jelentik.

Ha Ön is szeretne megszabadulni a bosszantó vérszívóktól, rendeljen szúnyog csapdát, és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Amikor már a szúnyogháló kevés

szúnyogcsapda

A szúnyoghálók ma már szinte nélkülözhetetlen tartozékai minden lakásnak, nyaralónak. Beépítésük esetén meleg napokon is szabadon áramolhat a friss levegő az ablakokon, ajtókon át, mivel kizárják a pihenést, munkát akadályozó és az éjszaka nyugalmát megzavaró rovarokat.

Szinte bármilyen nyílászáróra, sőt tetőtéri ablakokra is választhatunk minden igényt kielégítő szúnyoghálót, de akár redőnyökkel egybeépített, úgynevezett kompakt típust is. Azonban van olyan eset is, amikor már a szúnyogháló sem segíthet, az elszaporodó szúnyogok ellen.

Ebben szeretnénk komplex segítséget nyújtani, amivel végre nem Ön és családja marad alul a szúnyogtámadások ellen, hanem a vérszívók!

A nálunk vásárolt szúnyogcsapda a beüzemelés után rövid idővel már el is kezdi hívogatni és irtja a szúnyogokat. A Mosquito Magnet kb. 4-6 hét alatt megelőzi és megakadályozza a szúnyogok szaporodását. Minél több szúnyogot ejt csapdába, annál kisebb lesz a szúnyogpopuláció a berendezés által védett területen!

Ne feledje, kevesebb szúnyog, kevesebb csípés! Válassza korszerű szúnyogcsapdáinkat, és bátran keressen minket kérdéseivel!

Szúnyogirtók felsőfokon

szúnyogvadász

Hamarosan elérkezik a szúnyogszezon, az idei évre is igen nagy populációt jövendölnek, szeretnénk, ha kellően felkészülne az invázióra.

A fő kérdés, hogyan is találnak meg minket a szúnyogok? Az emberi testen sok minden vonzza a szúnyogokat, elsősorban a verejtékben található tejsav és a kilélegzett széndioxidot észlelik a vérszívók, de összességében elmondható, hogy a szúnyogok szagok, hőmérséklet, illetve vizuális ingerek alapján találnak meg minket.

Korszerű szúnyogirtóink éppen ezt használják ki. Széndioxidot bocsátanak ki, valamint melegítik a környezetet, és a legfőbb tulajdonság, hogy az élő szervezetet imitálja ez a gép. Az octenol karbon-dioxiddal keveredve vonzó vegyületet hoz létre a szúnyogok és egyéb rovarok számára. Lényegében a szúnyogirtó készülék magához csalja a szúnyogokat, majd csapdába ejti őket.

A szúnyogok vadászterülete egy kb. 40-45m hatósugarú terület. Ekkora területen élik le kb. 1 hónapig tartó életüket, mely alatt kb.3000 petét raknak le. Amennyiben Önnek sikerül elpusztítania a szúnyogokat a kívánt területen, úgy azon a helyen a szúnyogpopuláció nagy része kihal. Ezt segíti elérni Önnek a Mosquito Magnet szúnyogirtó.

Tekintse meg termékeinket, és védekezzen Ön is hatékonyan a szúnyogok ellen!

 

Legyen szúnyogmentes, nyugodt nyara!

Hamarosan itt a nyár, és vele együtt a meleg és a szúnyoginvázió. Amennyire várjuk a vakációt és a kikapcsolódást, annyira aggódunk a bosszantó rovarhad miatt.

A szúnyogok bizony könnyedén tönkretehetik a legfelhőtlenebb kerti partit, a vidámnak induló baráti összejövetelt vagy kicsik szülinapi zsúrját is. A rovarok hessegetése, fájdalmas csípések ellehetetlenítik a legmeghittebb beszélgetést is, nem beszélve a vakarózásról, a csúnya piros foltokról.

Ön is könnyedén tehet az ellen, hogy a szúnyogok átvegyék az uralmat a nyári, szabadtéri programjai felett! Keressen fel minket bizalommal, és próbálja ki a szúnyogirtásra  tervezett hatékony berendezésünket! Ha a különféle spray-k már kevésnek bizonyulnak, ideje profi eszközöket bevetnie!

Szúnyog csapdáink használatával garantáltan búcsút mondhat a szúnyogok állandó ostromának, és nincs más dolga, mint átadni magát a nyár élvezetének! Részletes tájékoztatásért keressen minket bizalommal, munkatársaink segítenek megtalálni az Önnek legjobban megfelelő szúnyogirtó megoldást!

 

A szúnyogirtás módszeréről bővebben

Szeretné, ha a szabadba szervezett programjai nem csupán arról szólnának, hogy a szúnyogok és egyéb röpködő rovarok csapkodásával és hessegetésével van elfoglalva? Ennek nem is kell így lennie, hiszen egy korszerű szúnyogirtó beszerzésével Ön is megszabadulhat ezektől a rovaroktól és szúnyogmentes övezetté teheti kertjét és otthonát!

A ragasztó csíkos légy-és szúnyogirtó ideje már rég lejárt, felejtse el a különféle spray-ket is, mert amit mi kínálunk, az száz százalékban hatékony megoldást jelent a szúnyogok ellen! A mi szúnyogirtó berendezésünk valóságos szúnyog mágnesként funkcionál. Működése az emberi test szúnyogokra gyakorolt hatásán alapszik, ugyanis a szúnyogokat az emberi leheletben található széndioxid és hő vonzza. Az általunk forgalmazott szúnyogirtó pontosan ezt imitálja, mindezt biztonságosan, környezetbarát módon. A szúnyogok garantáltan nem tudnak neki ellenállni.

 

A szúnyogriasztóval kedvenceink védelmében

szúnyogA szúnyogok sajnos nagy veszéllyel vannak kedvenceinkre. A betegség, amit okoznak pedig nem más, mint a bőrférgesség.

Ez idáig leginkább a mediterrán országokban volt jellemző, mostanra azonban hazánkban is felütötte a fejét. Statisztikák bizonyítják, hogy itthon legalább a kutyák fele fertőzött ezzel. A szúnyogok bejuttatják a Dirofilaria Repens nevű férget a kutyák vérkeringésébe, amely lárvákból fejlődnek ki a rendes példányok. Tünetei olykor nincsenek gyakran viszont a csomók fölött szőrhullást okoznak, amely a lárvák mozgásából adódik. A fertőzött szúnyogok az embert sem kímélik, csomók jelenhetnek meg az arcon, vagy a szem környékén, akár még a tüdőben is. Ennek diagnosztizálás pedig korántsem könnyű.

Védje meg Ön is otthonát a szúnyogoktól köztük a kedvenceit és családtagokat. A webáruházunkban kapható szúnyogriasztók bizonyítottan hatékony védelmet nyújtanak a vérszívók ellen. Keresse Ön is a leghatékonyabb szúnyogriasztókat, hogy elkerülhetőek legyenek a szúnyogok okozta megbetegedések!

 

Szúnyog csapda

Eredmény: 1 - 1 / 1
download3

Pioneer

249,900 Ft

Megnézem

ugrás az oldal tetejére

Copyright 2014 Szúnyogvadász
Mobil böngésző kompatibilis weboldal készítés: Buildweb Kft.