A rovarcsapda előnyei

A jó idő beköszöntével és a természet ébredésével elkerülhetetlen az irritáló, kellemetlen és gyakran veszélyes rovarok megjelenése is (legyek, muslicák, darazsak, stb.), melyek nem csupán bosszantóak lehetnek a mindennapok során, de komoly egészségügyi problémákat is okozhatnak, ezért mindenki számára elengedhetetlen a megbízható védekezés.

Hatékony rovarcsapdát szeretne vásárolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Tekintse meg termékeinket és vásárolja meg weboldalunkon keresztül!

Számos rovar csípése fájdalmas, viszkető és égő csípésekkel járhat, fertőző betegségeket terjeszthet, és egyéb problémákat okozhat, amely a gyermekekre jelenti a legnagyobb veszélyt, hiszen az ő immunrendszerük még ne fejlődött ki a megfelelő módon.

Korunk egyik legújabb és innovatív fejlesztésének köszönhetően egy egyszeri befektetés segítségével már hatékonyan megszabadulhatunk a káros rovaroktól, anélkül hogy környezetünket vagy egészségünket veszélyeztetnénk. A rovarcsapda megbízható és környezetbarát megoldást kínál minden felhasználási területen, legyen szó magánotthonokról vagy nagyobb alkalmazási környezetről, hiszen az optimális elhelyezést követően magához vonzza és hatástalanítja a rovarokat.

Válasszon hatékony és megbízható védelmi lehetőséget, melyet a rovarcsapda korszerű módon biztosít minden igénynek megfelelően és tekintse meg weboldalunk információt, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és kollégáink állnak rendelkezésére!

Vásároljon webshopunkban és vegye át otthon a megrendelt árucikket!

 

Miért jó a légyfogó, miért kell védekezni a legyek ellen?

A legyek jelenléte otthonunkban számos kellemetlenséggel jár, ám egy modern légycsapdával megóvhatjuk magunkat és családunkat a különféle negatív tényezőktől, melyeket ezek a rovarok okoznak.

A házi legyek úgynevezett vizitorok, vagyis élelmiszereink rendszeres látogatói. Azonban peterakás, táplálkozás és folyadékpótlás miatt a legkülönbözőbb bomló anyagokat (trágya, ürülék, szemét) is felkeresik. Ezzel testükre különböző fertőző mikroorganizmusok kerülhetnek, amivel beszennyezik élelmiszereinket, az ember gyomrába jutva pedig kellemetlen tünetekkel járó fertőzés alakul ki.

A kórokozók rátapadnak a légy lábaira, szárnyaira és szívókájára, és mivel a legyek jóllakott állapotban rendszeresen tisztogatják magukat, gyakorlatilag lesöprik ezeket a baktériumokat. A légy tápcsatornájában több mint tízszer annyi baktérium található, mint a külsején. Egy átlagos légy egy perc alatt akár négyezer baktériumtelepet is képes maga után hagyni.

Óvja saját és családja egészségét, ne várja meg, amíg valamilyen fertőzést okoznak a legyek!  Válassza légycsapdánkat és termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

A méh-és darázscsípés veszélyeiről

A méh-és darázscsípés veszélyeirőlA méh-és darázscsípések sosem kellemesek, legtöbbünk már tapasztalta az égő fájdalmat, amit okoznak. Normál esetben csak egy viszkető duzzanat keletkezik, mely aztán hamar elmúlik, akár magától is, de vannak házi praktikák, amelyek meggyorsítják a gyógyulást.  A méhek váladéka savas kémhatású, tehát szódabikarbónával lehet enyhíteni a tüneteket legegyszerűbben, míg a darázs mérge lúgos, így azt valamely savas kémhatású folyadékkal érdemes kezelni.

Rovarcsípés allergia esetében az történik, hogy a szervezet túlreagálja a méreganyagot, és a tünetek az egészen enyhétől az életveszélyes rohamig terjedhetnek. Ha azt tapasztaljuk, hogy a csípést követő 10-20 percben a testen bőrkiütések keletkeznek, duzzanat alakul ki, vagy fulladás lép fel, azonnal orvoshoz kell fordulni. Nem szabad tehát félvállról venni a darazsak jelentette veszélyeket, de a darázscsapda megoldást jelenthet a megelőzésben.

A megoldás tehát, amellyel megakadályozhatjuk, hogy bekövetkezzen a baj, a rovarcsapda. Megfelelő darázscsapda alkalmazása nagyon egyszerű, ellenben rendkívül hatékony. Csak fel kell tölteni vízzel, felakasztani, és az eredmény garantáltan látványos lesz. Bármilyen rovarcsapdára is van szüksége, legyen az szúnyogcsapda, légycsapda, lepkecsapda, vagy egyéb kártevők elleni egércsapda, kínálatunkban megtalálja!

Védekezzen a lepkék ellen is rovarcsapdával!

A lepkéket mindenki szereti, hiszen színpompás, szárnyaló kis lények, ám sajnos nem csak szépek, de kártékonyak is. Egyes lepkefajok nem csak azért léteznek, hogy gyönyörködjünk bennük, hanem bizony képesek komoly károkat is okozni, sőt, a molylepkék beszabadulhatnak a házba is, és tönkretehetik a ruhákat és a bútorkárpitot is.

Ilyenkor szükségessé válik, hogy a rovarirtás során a lepkékre is sor kerüljön.

A lepkék káros hatásai:

Bizonyos fajok, mint az Araszoló lepke is, gyümölcsfákra telepítik hernyóikat, melyek aztán elpusztítják a leveleket és a termést. Az Almamoly és a Káposztalepke hernyója a termésbe fúrja be magát és ott bábozódik be.

Hogyan védekezzünk ellenük?

Az egyik védekezési lehetőség a permetezés, de a sok vegyszer a termés minőségét veszélyezteti, biokertészetben pedig szóba sem jöhet, ezért ajánljuk figyelmükbe a lepkecsapda használatát.
Védekezzen az általunk forgalmazott lepkecsapda segítségével és szorítsa vissza a támadásokat. Keressen minket és érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken.

Védekezzen a lepkék ellen is rovarcsapdával!

Védje a kisgyermek egészségét!

Kicsi gyermeket nevelni sokszor idegtépő kihívás a szülőknek, hiszen ilyenkor az egész lakás potenciális veszélyforrássá válik, hiszen a kicsik mindent a szájukba vesznek és mindenhová bemásznak. Testi épségük és egészségük védelme érdekében nem csak az éles sarkokra vagy veszélyes tárgyakra kell figyelni, hanem a rovarokra is.

A szúnyog, a darázs, a hangya és a légy több szempontból sem szívesen látott vendég a kisgyermekes háznál:

  • A légy számtalan baktériumot hurcol egyik helyről a másikra lábaival, így ha rászáll az alvó gyermekre, esetleg rárepül az ebédjére, könnyen megbetegítheti.
  • A darázs és a szúnyog csípése is veszélyes lehet, főleg, ha előbbire allergiás a kicsi.
  • A hangya a földön csúszó-mászó gyerekek útját keresztezve jelenthet veszélyt, és csípése szintén veszélyes lehet.

A rovarok ellen védekezzen modern rovarcsapda segítségével mely nem csak hatékony, de környezetkímélő is, és az egészségre sem káros.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen rovarcsapda kínálatunkból. Óvja családja nyugalmát és egészségét!

Védje a kisgyermek egészségét!

 

 

 

 

 

 

 

Rovarcsapda

Eredmény: 1 - 5 / 5
41qsjpseuvl._sl500_ac_ss350_

Darázsmágnes

3,490 Ft
Kedvezmény: 635 Ft

Megnézem

legy-csapda.jpg

Légy csapda

3,490 Ft
Kedvezmény: 0 Ft

Megnézem

legycsapda-6-os

Légy csapda (6db-os kiszerelés)

17,900 Ft
Kedvezmény: 3,040 Ft

Megnézem

trappola-mosche-m380

Légymágnes (utántölthető)

2,790 Ft
Kedvezmény: 1,065 Ft

Megnézem

esca-per-mosche

Légymágnes csali

2,790 Ft
Kedvezmény: 1,065 Ft

Megnézem

ugrás az oldal tetejére

Copyright 2014 Szúnyogvadász
Mobil böngésző kompatibilis weboldal készítés: Buildweb Kft.