szúnyog csapdaMűködési elv

Tekintse meg a Mosquito Magnet működési elvét!

Bármi kérdése van, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

Ön is szenved a szúnyogoktól? Szinte megőrjíti, amikor álmából szúnyogok zümmögésére ébred? Zavarja gyermekeit, barátait, vendégeit a szúnyogok csípése? Fél a szúnyogok által terjesztett betegségektől? A megoldás: Mosquito Magnet, mely vegyszermentesen veszi fel a harcot a szúnyogokkal. Előzze meg egyszerűen a kellemetlenségeket! Válassza ön is megbízható szúnyogirtónkat!

Ezúton szeretne cégünk, a "Szúnyog Vadász" Kft. bemutatni egy, Magyarországon még nem ismert és forgalmazott terméket.
A neve Mosquito Magnet, azaz Szúnyog Mágnes. Származási helye az Amerikai Egyesült Államok, gyártója az American Biophysics Corporation.

Tudományosan alátámasztott tény, hogy a szúnyogok és más vérszívó rovarok az ember légzésekor kibocsátott szén-dioxid gáz és az állandó 36°C körüli testhőmérséklet alapján találnak rá áldozatukra.

 

szúnyog csapdaA Mosquito Magnet imitálja az emberi szervezetet a levegő folyamatos melegítésével - pára, azaz szén-dioxid kibocsátásával -, humin nedvek utánzásával, octenol felhasználásának segítségével. Tanulmányok igazolják, hogy az octenol karbon-dioxiddal keveredve vonzó vegyületet hoz létre a szúnyogok és egyéb csípős rovarok számára. Eme precíz vegyület ellenállhatatlan a nőstény szúnyogok - valamint a fekete légy számára, mely napközbeni harapásával és csípésével nyálat fecskendez a bőr alá, és így irritáló és viszkető érzést, akár fertőzést is okozhat. Válassza a Mosquito Magnetet amennyiben hatásos szúnyogirtó gépre van szüksége.

 

ugrás az oldal tetejére

Copyright 2014 Szúnyogvadász
Mobil böngésző kompatibilis weboldal készítés: Buildweb Kft.