szúnyog csapdaElhelyezés

A Mosquito Magnet elhelyezése nagyon fontos a sikeres működés érdekében. Ha a csapda megfelelően van elhelyezve, akkor a szúnyogok Ön helyett a szúnyog csapdát támadják.
A helyes elhelyezésből adódó előnyök már azonnal érezhetők. 2-3 hetes folyamatos használat után a nőstény szúnyogok, melyek a ház körül élnek, elpusztulnak, ezáltal drasztikusan csökkentve a szúnyog populációt. Ezek után szemmel is látható eredménye lesz a Mosquito Magnet működésének.

További kérdések merültek fel? Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

Ismerje meg jobban a szúnyogirtó gép elhelyezését az Interactive Placement Program segítségével.*

A Mosquito Magnet elhelyezése

Kérjük, a legjobb eredmény elérése érdekében az alábbi utasításokat kövesse

 • Határozza meg a szúnyogok szaporodási helyét

  A Mosquito Magnet a szaporodási hely (állóvíz, bozót, stb.) és az emberek tartózkodási helye (pl. terasz, ház előkert) között kell elhelyezni azért, hogy a szúnyogok még az előtt csapdába essenek, mielőtt elérnék Önt.

 • Helyezze a csapdát kb. 12 méterre az emberek tartózkodási helyétől

  A Mosquito Magnet helyét úgy válassza meg, hogy az a szúnyogok szaporodási helyéhez a lehető legközelebb legyen, az emberektől pedig a lehető legtávolabb. 10-12 méter távolság elegendő az aktív területtől! A szúnyogok a gépben esnek csapdába még mielőtt elérnék az embereket!!!.

 • Helyezze a csapdát széllel szembe, a szúnyogok szaporodási helyétől

  Tudni kell, hogy a szúnyogok széllel szemben repülnek táplálék után kutatva. Miután a szúnyog megcsípte áldozatát, súlya megduplázódik és a szél segítségével repül vissza a pihenőhelyére.

 • A csapdát nyílt terepen kell elhelyezni, kerülje a magas fűben vagy növények között történő elhelyezését

  A CO2 nehezebb, mint a levegő, ezért a talaj közelében lebeg. A szúnyogok a CO2 gáz és az octenol elegyét követve jutnak el a csapdához. Ha a gép magas fűben van elhelyezve, akkor az megakadályozza a gáz terjedését és a szúnyogok nem fognak eljutni a csapdáig…. Ellenben Önt megtalálják.

 • Helyezze a csapdát árnyékba

  A szúnyogok nem szeretik a közvetlen napfényt és a hőséget. Helyezze a csapdát árnyékos helyre (például fa, magasabb növésű bokor alá), amennyiben lehetősége van rá.

  Tudatában vagyunk, hogy nem minden kert egyforma és nem mindenki számára lehetséges, hogy a fenti utasításokat pontosan betartsa. Ajánljuk, hogy ezen utasítások közül, amelyiket csak lehet próbálja meg betartani. Ha van egyéb kérdése az elhelyezéssel kapcsolatban, Próbálja ki az Interactiv Placement Programot, ha egyéb kérdése van az elhelyezéssel kapcsolatban, hívja a 06-20-329-96-96-os telefonszámot.

   

További oldalak: www.expresszredony.hu

ugrás az oldal tetejére

Copyright 2014 Szúnyogvadász
Mobil böngésző kompatibilis weboldal készítés: Buildweb Kft.