Parancsoljon megálljt a rágcsálóknak!

Már egészen elfeledkeztünk a rágcsálókról a nyár folyamán, hiszen az erdők, mezők jótékony leple alatt és a tavaszi, nyári idő bőségének oltalmában szinte láthatatlanná váltak. De ennek most vége!

Alapvetően sajnos az ember számára rengeteg probléma forrásai lehetnek a rágcsálók, nem véletlenül hívják őket kártevőknek.

A hűvösebb idő beköszöntével az egerek, patkányok, pockok és egyéb kis négylábúak elkezdenek beljebb húzódni a lakott területek felé. A falvak és városok házainak, kertjeinek épületeibe veszik be magukat és ott jelentős károkat okozhatnak. De nem csak kártékonyak, hanem betegségeket is terjesztenek a különféle rágcsálók.

Parancsoljon megálljt a rágcsálóknak és űzze ki őket otthonából! Rendelje meg kiváló minőségű egérfogóinkat és egyéb rágcsálók elleni csapdáinkat és garantáljuk, hogy problémát megszűnnek! Csapdáink gyorsak és biztos eredményt hoznak!

Amennyiben meggyőztük, válasszon termékeink közül és kérdéseivel keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

 

Rágcsálóirtás hatékonyan, télen is!

Azt gondolta, hogy itt a nyár és a jó idő vége, ez pedig azt jelenti, hogy nem kell már foglalkoznia az olyan kellemetlen feladatokkal, mint a rágcsálóirtás? Sajnos ki kell, hogy ábrándítsuk, hiszen a rágcsálók, egerek, patkányok bizony egész évben jelen vannak, ha nem is olyan nagy számban, mint a melegebb hónapokban.

Amikor a hideg beköszönt, a kistestű rágcsálók behúzódnak a meleget és oltalmat adó helyekre, így a pajtákba, padlásokra, pincékbe és az ember lakta területeken próbálnak élelemhez jutni.

Azonban aggodalomra semmi oka, hiszen a mi segítségünkkel télen is felveheti a harcot a rágcsálókkal és megálljt parancsolhat az általuk okozott károknak! Nincs többé megrágott bútor, kiszakadt terményes zsák, vagy az egészségre ártalmas ürülék a sarokban.

Forduljon hozzánk bizalommal, mert a mi egércsapdáink és egyéb korszerű rágcsálóirtó eszközeink segítenek Önnek is abban, hogy visszaszorítsa az egerek, patkányok és egyéb kistestű rágcsálók rohamát!

Keressen fel minket és kérje szakértőink segítségét!

 

A rágcsálók és a gazdasági károk

A különféle kisebb rágcsálók már hosszú idő óta jelen vannak az emberiség életében, valamint számos olyan környezetben megtalálhatóak, ahol élelmiszer feldolgozással és csomagolással foglalkoznak. Az ipari méretű élelmiszer feldolgozók és raktárak mellett a magáningatlanok sincsenek biztonságban a rágcsálóktól, hiszen számos háznál találkozhatunk egerekkel, patkányokkal, amik beköltöznek a kamrába, raktárba, pincébe, stb.

A kisebb rágcsálók okozta gazdasági károk óriási méreteket ölthetnek ipari és magán szinten egyaránt, hiszen az alapanyagokban, valamint az élelmiszerekben egyaránt komoly károkat tehetnek, továbbá használhatatlanná, fogyaszthatatlanná válnak. A gazdasági károk elkerülése érdekében érdemes időben gondoskodni a korszerű és mellékhatásoktól mentes kártevőirtásról, melyhez minden esetben kérjünk profi segítséget.

Megbízható és tartós kártevőirtási szolgáltatásokért és szaktanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal és szakértőink mindenben készséggel állnak rendelkezésére, hogy környezet- és egészségbarát megoldásokkal oldódjon meg problémája!

 

Az egér megjelenésének oka

A természetben élő rágcsálók, köztük az egér, a hideg beköszöntével, búvóhely és eleség szerzés céljából keresnek menedéket otthonokban. A rossz alapozás mellett a nem megfelelő higiéniai körülmények is felelhetnek megjelenésükért. Ha nem teszünk ellenük semmit, egészen tavaszig vagy akár tovább is vendégeskedhetnek nálunk.

Az egércsapdák hatékonysága sok mindentől függ. Érdemes szakszerű segítséget kérni az egércsapdák kiválasztásával és kihelyezésével kapcsolatban.

Fontos, hogy időben észleljük a problémát és cselekedjünk ellene. Az egerek és ürülékük rengeteg betegséget terjeszthetnek, mindemellett igen nagy károkat okozhatnak berendezéseinkben, élelmiszereinkre nézve is veszélyesek. Továbbá, ha nem teszünk időben a probléma ellen, fennáll a veszélye az elszaporodásnak. Ebben az esetben sokkal nehezebb és időigényesebb az egerek kiirtása.

Minőségi egércsapdákért nézzen körül kínálatunkban, és szakszerű tanácsokért bátran keresse fel munkatársainkat! Előzze meg időben a súlyosabb károkat!

 

Árulkodó jelek – avagy egér a házban 1.

egércsapda

Az őszi-téli időszak beköszöntével a rágcsálók is védett helyet keresnek maguknak. Sajnos, ez gyakran abban merül ki, hogy beköltöznek az emberek otthonaiba, ahol nem csak melegre és kényelemre találnak, hanem élelemre is.Ennek a veszélynek fokozottan ki vannak téve azok a lakások, amelyek kerttel rendelkeznek vagy földszinten helyezkednek el, éppen ezért akár megelőző jelleggel is érdemes ezeken a helyeken az egércsapda használata.

De honnan lehet tudni, hogyha egy egér éppen a mi otthonunkba fészkelte be magát?

Mivel az egerek nagyon kicsi élőlények az emberhez képest, és jól is rejtőzködnek, így csak minimális esély van arra, hogy meglássuk valahol az állatot, ezért másféle jelek alapján kell tájékozódnunk. A legfeltűnőbb mindközül az, amikor az ételt vagy alapanyagokat tartalmazó csomagolásokon rágott lyukak jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy a rágcsáló megpróbált hozzáférni a termékhez, esetleg sikeresen meg is dézsmálta azt.

Kíváncsi rá, hogy mi egyebek alapján tűnhet fel Önnek az egér jelenléte? Akkor olvassa el összefoglalónk második részét is – és ne feledje, az egércsapda és az egérfogó megoldás a problémára!

 

Árulkodó jelek – avagy egér a házban 2.

egércsapda

Elég hamar egyértelművé válhat Önnek, ha egércsapdára van szükség, de mi árulja még el ezt a megdézsmált ételen kívül?

Kicsit nehezebben észrevehető, de sokkal több problémát okozó jel, ha apró, fekete, kicsit mazsolára hasonlító golyócskák tűnnek fel a falak mentén a padlón, rosszabb esetben a konyhapulton. Ez nem más, mint az egér ürüléke, ami nem csak undort vált ki, hanem komoly betegségeket is terjeszthet. Amennyiben ilyesmit észlelünk, gondos fertőtlenítés válik szükségessé.

Ritkán, de az egér úgy is észrevehető, ha a csöndes lakásban meghalljuk a motozását, kaparászását és egyéb kiadott zörejeket. Amennyiben már tudjuk, hogy egér költözött be hozzánk, mindenképp érdemes rászánni az időt, hogy megpróbáljuk meghallani, hol tanyázik, mert annak a helynek a közelébe telepített egércsapda sokkal hatékonyabb lehet.

Amennyiben fennáll a gyanú, hogy egér költözött be Önhöz, forduljon hozzánk, és mi segítünk a legjobb megoldás megtalálásában! Egérfogóink és egércsapdáink a rendelkezésére állnak!

 

Ismerjük meg ellenségeinket! 1. rész - Az egér

Az egér

A rágcsálókat érdemes távol tartanunk otthonunktól, nem csak az anyagi károk miatt, amit okoznak, hogy megrágcsálnak mindent, elrágják a vezetéket, hanem mert még különböző betegségeket is terjesztenek, mint a szalmonella, agyhártyagyulladás és más fertőző betegségek. Ahhoz, hogy felismerjük a jeleket, esetleg megpróbálkozzunk a saját kezű irtással, ismernünk kell a szokásaikat, egyéb gyengeségeiket.

Az egérről azt érdemes tudni, hogy rendkívül jól alkalmazkodik a hideghez is, mivel képes hosszú szőrzetet növeszteni. A fészkét a falak mentén, az épületen belül, lyukakban alakítja ki, és szerencsétlenségünkre nem is szívesen vándorol. Nappal általában a búvóhelyükön tartózkodnak, és az éjszaka első felében aktivizálódnak. Ami aggasztó információ, ha későn cselekszünk, hogy hat hetes korukra elérik az ivarérettséget, egész évben párzanak, egy vemhesség 20 napig tart, és évente akár öt, nyolc alkalommal, nyolc vagy akár tíz utódot is világra hozhatnak.

Ne engedje meg, hogy az egerek befészkeljék magukat otthonába, és bízza profikra a rágcsálóirtást! Kiváló minőségű, hatékony segítséget nyújtó egérfogóink, egércsapdáink vannak, minden igényre!

 

Ismerjük meg ellenségeinket! 2. rész – A patkány

A patkány

Főbb jellemzői: rendkívül találékony és alkalmazkodó. Általában tetőgerendák között, földön vagy falon lévő mélyedésekben, üregekben él. Mindenevő, de jobban kedveli a növényi terméseket, illetve étrendjét kisebb rovarokkal, bogarakkal egészíti ki. Sokszor felfedezhető hajókon, de ma már a repülőgépeken is előfordul. Ami aggasztó, hogy rendkívül gyorsan szaporodik a városokban, lakótelepeken, belvárosi pincékben. Általában 20-60 tagú családokban található meg.

Mivel köztudott, hogy rendkívül sok veszélyes fertőzést és betegséget terjeszt, többek között a veszettséget is hordozza, ha a gyanúja felmerül, hogy esetleg patkánnyal találhatja szembe magát lakóépületében, azonnal vegye fel a kapcsolatot egy rágcsálóirtó szakemberrel.

Magunk is elhelyezhetünk patkánymérget házunk táján, illetve kertünkben, ha van, viszont a kihelyezéséhez hatósági engedély szükséges.

Amennyiben szeretne maradéktalanul megszabadulni a patkányoktól és egyéb kártevőktől, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Az egércsapda beszerzése utáni teendők

patkányméreg

Az egerek szívesen benépesítik kölykeikkel a számukra megfelelő otthont, így ha időben felfedezzük a rágcsálók jelenlétét, kérjünk segítséget. Ha már megtörtént a baj, hogy egér telepedett meg otthonunkban, minél előbb tenni kell ellene. Első lépésként egy egércsapda beszerzése a legfontosabb.

Az egércsapdák nem ölik meg az egereket, csak foglyul ejti őket, így nem kell tartanunk attól, hogy miattunk elpusztul a rágcsáló. Az egércsapda megfelelő funkciójához a cél érdekében csalétket kell használni, hogy a betolakodót csapdába tudjuk csalni.

A nyitott csapdát úgy célszerű elhelyezni a lakásban, hogy a fallal párhuzamosan legyen, esetleg a fallal szemben, attól függően, hogy a nyomok alapján az egerek merre közlekednek. A fogót érdemes 2-3 óránként ellenőrizni, hogy megkíméljük az állatot a szenvedéstől. A szabadításnál az egeret meg sem kell fogni, csak a csapda tetejét kell felnyitni és az egér máris ki tud szabadulni.

Szerezzen be Ön is kiváló egércsapdát és máris biztonságosan fogja magát érezni, egérmentesen!

 

Egér csalétek a házban, veteményes kertben

egércsapda

A rágcsáló befogásához nem elég egércsapdát beszerezni, ehhez bizony csalétek is kell.

Az egércsapdát helyezheti a lakásba, de ha biztosra szeretne menni és van kertje, érdemes oda is tenni. A legjobb csalétekként szolgál a földimogyoró, dió, sajt, még a szalonna is. Ha rendelkezik veteményes kerttel, még egyszerűbb dolga van, a kertből gyűjthet sárgarépát, burgonyát.

A csalétket többször felhasználhatja, ha a kertben elássa, a következő praktika segítségével. A csalétkek ássa el a növénysorok közé, ehhez bármilyen növényzet megfelelő. A csalétket ássa el, majd a gumókat szedje ki drótféreggel, tisztítsa el, majd ássa el ismét.

Léteznek üzletben kapható csalétkek is, de ha szeretné olcsón megúszni, akkor érdemes házilag beszerezni ezeket, hiszen nem kell sok belőlük. Ha azt szeretné, hogy az egér elpusztuljon, akkor mérgezett csalit is be tud szerezni.

Válasszon profi egércsapdát és már csak a csalétekről kell gondoskodnia! Keressen fel minket bizalommal, ha segítségre van szüksége, felvesszük a versenyt az egerekkel!

 

Miért költözik be a házba az egér?

Az őszi idő beálltával egyre több helyről hallhatjuk, hogy az egerek megjelentek a lakásokban, szükség van egércsapdákra. De miért is dönt úgy a rágcsáló, hogy nálunk keres menedéket?

Az egerek számára, mivel emlősállatok, éppen úgy fontos a kényelmes és meleg fészek a hideg időben, mint az embereknek. Az otthonaink pedig éppen kapóra jönnek, hiszen mi lehetne jobb, mint egy éléskamra? A hidegben ugyanis az egerek élelmiszer ellátása is igencsak megcsappan, miközben az emberek háza tele van finom falatokkal.

Botorság azt hinni, hogy egér csak ott jelenik meg, ahol nincs rendben tartva a ház! A rágcsálók megjelenése szinte bárhol előfordulhat, mindössze annyi a különbség, hogy a makulátlanul tiszta felületeken hamarabb észreveheti a nyomát. Azonban akkor sem kell aggódnia, ha kiderül, hogy egér költözött otthonába – az egércsapda könnyen segít a helyzeten!

Amennyiben Ön sem szeretné hívatlan vendégekkel tölteni a telet, akkor keressen minket bizalommal, és vásároljon megbízható egércsapdát!

Egér csapda

Eredmény: 1 - 3 / 3
trappola_topi1

Easy egérfogó (4 db)

1,490 Ft

Megnézem

trappola-topi-plastica

Power egérfogó (2 db)

1,490 Ft

Megnézem

trappola-topi-elettronica

Elektromos egércsapda

11,900 Ft

Megnézem

ugrás az oldal tetejére

Copyright 2014 Szúnyogvadász
Mobil böngésző kompatibilis weboldal készítés: Buildweb Kft.